Vertel ons naar wie u op zoek bent, dan zoeken wij naar de geschikte patiënt.

1. U vertelt waarvoor u een patiënt zoekt

Omschrijf kort wat u zoekt en laat uw gegevens achter, of bel direct met ons.

Weet u nog niet precies hoe u de inzet van de patiënt(en) moet aanpakken? Geen probleem, wij denken graag met u mee. Voor inspiratie, methodes en ervaringen over patiëntenparticipatie, kunt u ook kijken op www.participatiekompas.nl 

2. Wij gaan op zoek naar een patiënt

Wij zetten uw vraag uit in ons netwerk van meer dan 100 patiëntenorganisaties en hun verschillende panels. Ook maken wij gebruik van panels met patiënten zonder een specifieke aandoening.

We vertellen u van te voren hoe lang de zoektocht ongeveer gaat duren.

Wat kost het?

Elke vraag is maatwerk, dus per vraag verschillen de kosten. De kosten variëren van het vergoeden van de reiskosten van de patiënt tot de uren die wij besteden aan het zoeken en mogelijk begeleiden van de patiënt. We zullen hier met u duidelijke afspraken over maken.

3. De patiënt wordt voorbereid op zijn inzet

Als de geschikte patiënt is gevonden, wordt hij of zij voorbereid op de inzet. Deze voorbereiding doet u samen met de verantwoordelijke patiëntenorganisatie. Patiënten van een patiëntenorganisatie zijn vaak al getraind in bijvoorbeeld het meedenken op bepaald beleidsniveau, het lezen van wetenschappelijke teksten of het geven van interviews. Indien nodig, geven wij in samenwerking met PGO-support de patiënt aanvullende trainingen zoals bijvoorbeeld een workshop presenteren.

4. De patiënt zet zich voor u in

Bij elke inzet van een patiënt vinden we het belangrijk dat de patiënt op zijn gemak is. Houdt altijd rekening met de speciale wensen van de patiënt, zoals de toegankelijkheid van het gebouw, moment om te rusten of een dieet.

5. We evalueren de inzet van de patiënt

Na de inzet vragen we u en de patiënt wat goed ging en wat beter kan. Zo blijven we leren en verbeteren. De patiënt ontvangt graag van u een terugkoppeling over wat er met hun input gebeurd is.

Voorwaarden

Bekijk de voorwaarden zodat u weet wat wij van u verwachten en wat u van ons kunt verwachten.

Maak een belafspraak

josien